THANKS

Hard werken loont

High On Life traint voornamelijk met mensen die op voorhand al een doel voor ogen hebben, en dit willen bereiken. De resultaten verschillen dan op basis van de vooropgestelde doelstellingen. Dit kan zijn: gericht afvallen, omgaan met voeding, één-op-één trainingen, in groep trainen, aan teambuilding doen, plezier maken,… Onze leden delen graag hun persoonlijke ervaringen en succesverhalen met ons mee.

Combat Training

Competente coach

Niets beter dan de werkdag te beginnen met een sportieve training in het gezelschap van een competente coach. Maarten let erop dat geen enkele spiergroep wordt vergeten en (belangrijk!) hij houdt je vorderingen bij. Een echte aanrader!
Mieke S. Personal Training
Indoor Body Work-out

In goede, professionele handen

Samen met m'n partner duo personal training gevolgd bij High On Life. We voelden ons echt in goede, professionele handen! Fijne afwisselende oefeningen op maat van ons beide. Daarnaast zijn de bootcamps ook echt een aanrader. Dit alles in een leuke setting met leuke coaches waarbij je je op je gemak voelt.
Charis D.M. Personal Duo Training
Claire B

De resultaten zijn er

Top de trainingen met Maarten! Ook in een druk werkschema slaagt hij erin steeds flexibel en creatief te zijn om een tijdslot in te plannen. De resultaten zijn er dan ook! Een fittere en blije versie van mezelf geworden. Ik zou het niet meer willen missen. Doe zo verder! Claire
Claire B. Personal Duo Training
Tristan

Extra motiverend

Kregen mij aan het sporten via de "bootcamps", en dat nu al enkele jaren lang - en dat wil heel wat zeggen 😉 Gevarieerde oefeningen met minimale hulpmiddelen en eigen lichaamsgewicht, op een ongedwongen maar motiverende manier. Vindt plaats in een leuke setting (Fort V), bovendien in open lucht wanneer het kan, en dat is extra motiverend. Toppers!
Tristan D.G. Group Training
Kevin B

Perfecte partner

Super coach… toegankelijke lessen helemaal afgestemd op wat jij kan en stap voor stap progressie maken naar je doelen. Nooit te laat om te veranderen en Maarten is de perfecte partner om dit te doen
Kevin B. Personal Training
Indoor Body Work-out

Bedankt!

Maarten is sinds enkele weken mijn sportcoach. Ik kom graag, al vergt het me soms veel moed. Maarten is naast professioneel (weet op welke dingen hij moet letten om een persoonlijk traject op te stellen rond mobiliteit, stabiliteit en kracht) ook een aangename mens. Plaats voor humor, een praatje, een filosofische gedachte… Ik raad High on Life aan, en zeker ook Maarten. Bedankt e!
Petra B. Personal Training
Hannelore H

Kilo's armer en energie rijker

Top coaching! Zowel personal training met individuele aanpak op maat, als de uitdagende bootcamps, zijn me heel goed bevallen. De trainers van High On Life hebben me uit de zetel en aan het sporten gekregen, en nu ben ik heel wat kilo's armer en energie rijker!
Tine B. Personal & Group Training
Outdoor Training

Op maat van je kunnen

Ideale begeleiding om van nul opnieuw te starten met sporten. Dit op maat van je eigen kunnen. En als het even wat moeilijk gaat, dan wordt het schema vlot aangepast. Op die manier kunnen er geen blessures optreden. Sporten gebeurt in de groene omgeving van fort5. Dubbele manier om te herbronnen.

Gert C. Personal Training
Koen Y

Top coach!

Maarten is de ideale coach om je te doen beseffen wat je al die tijd gemist hebt. Bewegen, bewegen en bewegen ongeacht je fitness level. Je krijgt de nodige tools aangereikt met de glimlach! Top coach
Koen Y. Personal Training
Tom W

Beter en fitter leven

Tijd voor een nieuwe aanpak voor een beter en fitter leven naast een druk professioneel en gezinsleven. Maarten heeft mij, na een uitgebreide testing, goed opgang gezet met intensieve 1 op 1 trainingen en de nodige tips voor thuis verder te werken.
Tom W. Personal Training
Jolien VP

Top coaching!

Top coaching! Samen met mijn vriend volgde ik een personal training duo traject bij Maarten. Het traject startte met een intake waarbij onze doelen en verwachtingen afgestemd werden. De trainingen die volgden waren steeds op maat en met toewerking naar de doelen. Ik keek telkens uit naar de volgende training. Door de week kon ik ook altijd terecht bij Maarten voor vragen en hij bezorgde me ook oefeningen/schema's voor thuis. Zeer tevreden met de persoonlijke begeleiding en resultaat
Jolien V.P. Personal Duo Training
High On Life - Mind

Beter als verwacht

Begonnen bij High On Life voor nek- en schouderklachten aan te pakken door middel van Yoga. Kreeg echter een High On Life coach die geen ervaring had met Yoga, maar wél met kracht- en stretchoefeningen. Dat bleek nog een veel beter effect te hebben dan verwacht. Kinesist is onder de indruk van de progressie die ik heb gemaakt, allemaal dankzij de oefeningen van mijn coach die steeds mee naar oplossingen zoekt. Uiteindelijk werden ook andere klachten zoals hamstrings, kuiten, rug en dergelijke professioneel aangepakt met steeds goede en vakkundige kennis van High On Life, die ik trouwens ten volle kan aanbevelen.
Ronald H. Personal Training
Personal Duo Training

Alles was top!

Maarten heeft ons goed begeleid in ons traject om terug fitter te worden. Per persoon aangepaste oefeningen. De trainingen gingen bij slecht weer binnen door, maar nog veel leuker was trainen bij het opkomen van de zon in het fort. Alles was top!
Katleen O. Personal Duo Training
Matthias VE

Gevarieerd en uitdagend

Na een pittige knieblessure en dito lange revalidatie wou ik terug balans in m’n lichaam en daarbij ook kracht en conditie opbouwen. Maarten bouwde het stap voor stap op en wist daarbij mij telkens net dat tikkeltje verder te pushen. De trainingen waren telkens gevarieerd en uitdagend. Een plezier om te trainen met Maarten!
Matthias V. E. Personal Training
Leen DW

Ontzettend blij

Ik ben ontzettend blij dat ik met Maarten in zee ben gegaan voor personal coaching: op enkele maanden tijd ben ik 5kg vermagerd en is mijn spiermassa met 5% toegenomen. De trainingen zijn best wel pittig en uitdagend maar ook heel prettig door de variatie en fijne ondersteuning. Maarten focust echt op wat voor jou belangrijk is. Ook de voedingsapp werkt voor mij uitstekend. Maarten stuurt wekelijks bij maar op een fijne manier. Ik heb niet het gevoel dat ik streng aan het diëten ben. Ik lijd zeker geen honger, ben me vooral meer bewust van wat goed eten betekent.
Leen D.W. Personal Training
Indoor Body Work-out

Tevreden over aanpak

Half december 2023 samen met mijn zoon ingeschreven voor 12 sessies PT. Enorm tevreden over de aanpak van High On Life. De workouts zijn aangepast aan ieders niveau en blijven uitdagen. We kregen de juiste coach toegewezen en dankzij de tips en motivatie van Dries heb ik de smaak voor sporten opnieuw te pakken gekregen. Ik hoef niet elke keer naar de sportschool te gaan om de trainingen uit te voeren, 1x/week sporten we met Dries op de prachtige locatie Fort V te Edegem, de andere keren in onze thuisomgeving. De drempel om eraan te starten ligt zo veel lager, waardoor ik nu gemakkelijk 3 a 4 sessies per week kan inplannen. Na 8 weken voel ik me heel wat fitter en energieker. Dankzij het eetdagboek ben ik me bewuster van wat ik eet, hierdoor voel ik me beter in mijn vel en dat reflecteert zich ook op de weegschaal
Inge & Tijs M. Personal Training
Anouck

Streng maar rechtvaardig

Met de moed in de schoenen startte ik het 1-op-1 programma bij High on Life onder begeleiding van Maarten. Als alleenstaande moeder met een pittig professioneel leven had ik er geen hoop meer op ooit een conditie te hebben laat staan een strak lijf. 12 weken later bewees Maarten me het tegendeel: mijn conditie is plots bestaand en zelfs zienderogen verbeterd. Mijn lijf wordt ook langzaam maar zeker strakker. Én wonder boven wonder: ik vind het nog eens fijn ook! En daar is maar één schuldige voor: Maarten. Hij is streng maar rechtvaardig. Pusht je over je limiet en is oprecht trots als dat lukt. Hij heeft humor maar biedt ook een luisterend oor als dat nodig is. Kortom hij zorgt ervoor dat ik er elke week opnieuw sta en niet opgeef. Dank je wel.
Anouck V. Personal Training
Eric DW

Conditie versterkt

Dank, High On Life, om mijn lichamelijke conditie te versterken en me te stimuleren in meer regelmaat en betere keuzes inzake voeding en rustmomenten. Bovendien zeer aangename sessies zowel privé 1-op-1 als in groep. De omgeving van Fort V vind ik als stadsmens heerlijk!
Eric DW PT & Group training
JOIN US

Come join us

Klaar om jouw energiepeil te boosten, levenslustig op te staan en een gezondere levensstijl te omarmen? Laten we kennismaken! En laten we daarbij samen stappen zetten naar een leven met meer energie en mentale rust door samen op pad te gaan, op weg naar een fit en vitaal leven.Onze High On Life familie ontvangt je met open armen. Je bent welkom!    Bekijk onze privacy policy