WELKOM

High On Life Personal Training studio

High On Life is in 2016 ontstaan vanuit de passie om mensen op een doordachte en onderbouwde manier te ondersteunen in persoonlijke groei en ten volle te laten genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Op basis van energie, positieve mind-set en vitaliteit. De High On Life Personal Training studio bevindt zich in een geweldige omgeving waar historie, 90ha natuurpracht en passie elkaar ontmoeten. We hebben een plek gecreëerd waarin je 100% jezelf mag zijn. En die plek delen we graag met jou. In dit kader faciliteren we Personal Training en Lifestyle Coaching met jouw persoonlijke coach die je zal blijven verrassen, omdat je vooruitgaat, omdat jouw coach je echt kent en jullie aan één woord genoeg hebben. Daarnaast bieden we met ons team van deskundige coaches ook Personal Group Trainingen aan die je uitdagen om samen met gelijkgestemden fitter, gezonder en vitaler te worden. Sociale cohesie, groepsdynamiek, beleving, sfeer en persoonlijke aandacht. Voor jou. Laten we elkaar ontmoeten! Je bent zeer welkom.

Over Ons
HOE

Werkwijze

Nadat je het contactformulier op de website invult neem ik telefonisch contact met jou op om te luisteren naar jouw vragen en om toelichting te verschaffen over de mogelijkheden binnen High On Life. We plannen een vrijblijvend intakegesprek zodat je onze prachtige plek kan leren kennen en we een eerste keer kunnen kennismaken. Tijdens dit persoonlijk kennismakingsgesprek overlopen we het vooraf ingevulde intakedocument dat ons beide inzicht verschaft over jouw motivatie, doelen, sport en blessure verleden, huidige voedings- en slaappatroon,.. Tot slot bepalen we samen op welke manier High On Life optimaal aan jouw noden en doelen kan bijdragen zodat jij mooie stappen kan zetten naar een vitaal, fit, levenslustig en energiek leven. Let’s meet! 

MISSIE

High On Life is dé ideale partner om een gezonde levensstijl duurzaam te verankeren in jouw leven. In alles wat we ondernemen, staan integriteit en mensgerichtheid centraal.

VISIE

High On Life wil het meest klantgerichte bedrijf zijn in coaching rond beweging, voeding en duurzame gedragsverandering. Door bij te dragen aan de fysieke paraatheid, mentale veerkracht en vitaliteit willen een positieve invloed genereren op de levenskwaliteit van al onze leden. Voor nu en in de toekomst.

Team

Leer ons kennen!

Maarten - High On Life
MAARTEN

Maarten

Met fierheid, passie en gedrevenheid High On Life in de wereld mogen zetten en mensen daarbij hun natuurlijke ‘high’ weer laten ervaren. Dat is wat mij drijft als mens, als zaakvoerder en als coach van High On Life. Mijn naam is Maarten en woon in Mortsel samen met mijn vrouw Tina en onze drie kinderen. Het inspireren en steunen van mensen ligt in mijn natuur. Mensen laten verbinden met hun eigen innerlijke kracht door balans te brengen via beweging, voeding en de juiste mind-set. Want als we ‘high’ zijn, en wanneer we de juiste energiebalans ervaren, zijn we tot zoveel meer in staat. En die natuurlijke kracht is voor iedereen toegankelijk. Het gaat erom de juiste keuzes te maken. Mensen daarin ondersteunen in volhouden en doorzetten, ondermeer dàt is wat mijn werk als coach zo mooi maakt!

SANDER

Sander

Als een coach een positieve impact kunnen hebben op de mensen hun energie, gezondheid, humeur, zelfvertrouwen,... daar doe ik het voor! Mijn naam is Sander, energiek, enthousiast, uitdagend en empathisch zijn woorden die goed bij mij passen. Deze kwaliteiten zet ik graag in als coach. Ik vind de fysiologie en psychologie van de mens enorm interessant. De specialiteit van het huis bij mij is, een brede aanpak van tijdsefficiënte gewoontes op maat van de klant. Zodat zelfs met drukke agenda's en periodes met mindere motivatie je gezonde gewoontes toch haalbaar blijven. Zelf ben ik een echte health freak die graag fysiek tot het uiterste gaat en geniet van de gezonde keuken. Om de balans te houden geniet ik ervan om af en toe eens bij te tanken met een all you can eat sushi :⁠-⁠) Living life to the fullest!

Sander - High On Life
Dries - High On Life
DRIES

Dries

Hi, ik ben Dries en fiere High On Life coach. Zelf sporten, alsook anderen aan het sporten zetten is mijn grote passie. Dit doe ik door mezelf te testen op internationaal judo niveau. Daarbuiten begeleid ik jong en oud. Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding en vul dit aan met Personal Training sessies en Personal Group Training sessies te geven bij High On Life. Ik ben grote fan van de zaken simpel, effectief en vooral fun te houden. Door zowel mijn studies, als mijn ervaringen als judoka, ken ik ook wel het een en ander over voeding. Lekker eten kan me altijd veel plezier doen, zeker als het dan ook nog eens gezond is.

KARLIEN

KARLIEN

Hey, mijn naam is Karlien. Sinds enkele jaren begeleid ik Personal Group Trainingen en 1-op-1 looptrainingen bij High On Life. Met mijn enthousiasme, in combinatie met leuke muziek, tracht ik van elke workout een echt feest te maken. Met een stevige core training als kers op de taart. En ja, over taart gesproken, daar zeg ik geen nee tegen. Verder help ik je graag als sportvoedingsadviseur met alle vragen over voeding gerelateerde onderwerpen. Ik ben graag op de hoogte van alle laatste weetjes en deel ze met plezier. Zo hoop ik met mijn passie anderen te helpen ontwikkelen op eigen tempo. Tot snel!

Karlien - High On Life
Sebastian - High On Life
Sebastian

Sebastian

Hey there! Ik ben Sebastian, jouw go-to-guy voor alle Combat Fit Group Trainingen en private bokslessen. Als een lokale Mortsel boy heb ik het geluk dat ik maar een steenworp verwijderd ben van het prachtige Fort van Edegem. Dat betekent minder tijd in de auto en meer tijd om te knallen in de sportschool! Om mijn high on life status te handhaven, volg ik een strenge routine: geen koffie gedurende het eerste uur van de dag (ja, ik overleef het wel), een voedingspatroon dat bol staat van de eiwitten, dagelijkse lichaamsbeweging en twee uur voor het slapengaan stop ik met eten. En ja, af en toe verwen ik mezelf met een pot Ben & Jerry's - want laten we eerlijk zijn, wie kan er nou nee zeggen tegen zo'n hemelse traktatie?

BEN

BEN

Hallo, ik ben Ben, jouw persoonlijke sportcoach! Mijn liefde voor sport, martial arts en spel heeft mij geleerd dat plezier de grootste motivator is om een gezonde levensstijl te waarborgen! Als fervent liefhebber van lekker eten, begrijp ik de uitdagingen van het balanceren tussen genieten en gezondheid maar al te goed. Door mijn eigen reis heb ik ontdekt hoe sport en beweging niet alleen mijn fysieke gezondheid, maar ook mijn bourgondische verlangens ten goede komt. Als jouw personal trainer is het mijn passie om jou te helpen diezelfde balans te vinden. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een gezondere levensstijl of een doorwinterde sporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, ik sta klaar om jou te begeleiden.

Ben - High on life
Amber - High On Life
Amber

Amber

Hoi! Mijn naam is Amber Ryheul, jouw personal coach voor een gezonde toekomst binnen het High On Life-team! Door mijn ervaring als topsporter en opleiding tot (sport)diëtist, weet ik precies hoe ik jou op een gezonde en plezierige manier fitter en gezonder kan maken. Mijn aanpak is holistisch en gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodes. Ik geloof dat een gezonde levensstijl meer is dan het volgen van richtlijnen; het gaat om het ontwikkelen van een positieve relatie met je lichaam en het vinden van een balans tussen voeding en beweging. Plezier maken en jezelf leren aanvaarden zijn essentieel in dit proces. Of je nu je prestaties wilt verbeteren, gewicht wil verliezen, spiermassa wil opbouwen, of gewoon gezonder wilt worden. Ik ben hier om je te begeleiden bij elke stap van je reis. Laten we samen jouw weg naar een vitaler leven beginnen!