Ideaal voor je team

10 beurtenkaart
GROEP

Outdoor Group Training

Met jouw bedrijf op zoek naar een unieke outdoor omgeving als teambuilding-activiteit onder de collega's? Wij voorzien graag in Group Trainingen en workshops op maat van jouw bedrijf. En ja, ook een hapje en een drankje achteraf behoort tot de mogelijkheden. Heb je liever dat we tot bij jullie komen? Ook dat kan. Want een vitaal team voor duurzame inzetbaarheid, daar doen we het voor. Vitaliteit betekent letterlijk levensenergie, de mate waarin iemand krachtig en energiek is. Vitale medewerkers die gezond vakbekwaam, gedreven en met enthousiasme hun vak uitoefenen leveren de beste prestaties. Medewerkers die goed in hun vel zitten zijn fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans. Hierdoor zijn ze vele malen energieker, productiever, gemotiveerder en innovatiever. Ze presteren beter en kunnen beter met verandering omgaan. Ben ook jij benieuwd naar de inzetbaarheid van onze Outdoor Group Trainingen en workshops voor jouw bedrijf? Leg ons uw vraagstuk voor, we denken graag met je mee. Volgende bedrijven mochten we in het verleden reeds ontvangen: Bank van Breda, TriFinance, Ufinity, Victory Hockey, Lab900, 4Events, District Berchem, Contribute Group, ...

Workshops

Gezonde voeding workshop

Bibliotheken staan er vol van en iedereen heeft er wel een mening over. Maar een gezond en gebalanceerd voedingspatroon, wat houdt dat nu juist in? Kunnen we bepaalde macronutriënten beter vermijden? En wat is nu eigenlijk jouw ideale lichaamsgewicht? Heeft voeding impact op onze metabole leeftijd? Is visceraal vet een graadmeter voor gezondheid? En hoe belangrijk is een evenwichtige vochtbalans?  Met deze workshop reiken we handvatten en concrete richtlijnen aan om mee aan de slag te gaan in jouw concrete situatie en levensstijl.

Andere workshops?

Hartcoherentie, hartritmevariatie en ademhalingstechniek. In deze workshop focussen we op een bewuste en correcte ademhaling. Dit heeft direct impact op je vermogen om te leren ontspannen en rustig te blijven in stressvolle situaties. Je wordt ondersteunt in het loslaten en kunnen ventileren van emoties via ademtechnieken. Ieder op zijn eigen unieke ritme en op zijn eigen moment.

Company Group Training
GOOD FOOD

Catering

We kunnen tevens een hapje & een drankje voorzien. Denk daarbij aan maaltijdsalades, pastabuffet, wraps,... en proteïnerijke non-alcoholische biertjes zoals Thrive. Deze worden bij voorkeur outdoor (met optie indoor bij slecht weer) geserveerd met bediening.

Royal Victory H.C.
bedrijven

Aanrader

Ik kan High on Life alleen maar aanraden als je een organisatie zoekt die meedenkt, flexibel is, zorgt voor de juiste training, een keileuke locatie heeft en heel leuke trainers!
Kelly C. RVH
Ufinity
bedrijven

Geslaagde teambuilding!

Het was een uitdagende, gevarieerde en leuke sessie waarbij we ook onderling elkaar beter leerden kennen. We werden ontvangen door een enthousiaste trainer die ons motiveerde alles uit de kan te halen. Achteraf heb ik enkel positieve reacties ontvangen van mede-collega’s en dit heeft hen gemotiveerd om opnieuw meer te gaan sporten. Geslaagde teambuilding!
Eva D.S. Ufinity
contribute
bedrijven

Bedankt!

We hebben veel positieve feedback mogen ontvangen van jouw sportieve bijdrage aan onze Hackathon. Bedankt!
Gwen V. Contribute
in4events
bedrijven

Zeker geslaagd!

Nogmaals bedankt voor jouw diensten en voor je flexibiliteit in de timing. Het was zeker geslaagd en ik zal je opnieuw contacteren bij nieuwe aanvragen.
Jan R. in4events.be
Trifinance
bedrijven

Tevreden

Iedereen was heel blij en tevreden over je bootcamps!
Caroline M. Trifinance
Contribute
Royal Victory H.C.
JOIN US

Come join us

Klaar om jouw energiepeil te boosten, levenslustig op te staan en een gezondere levensstijl te omarmen? Laten we kennismaken! En laten we daarbij samen stappen zetten naar een leven met meer energie en mentale rust door samen op pad te gaan, op weg naar een fit en vitaal leven.Onze High On Life familie ontvangt je met open armen. Je bent welkom!    Bekijk onze privacy policy